HOME 1    suomi    HOME 2


Kuuma kesä - kuuma jää


8 litraa jäätelöä nuolee, imee, lusikoi ja puree jokainen saksalainen joka vuosi. Riittävä syy psykologeille luoda jäätelön syönnistä typologia, joka määrittelee jäänsyöjän tuliseksi, aktiiviseksi, kuplivaksi persoonallisuudeksi, jolla on taipumusta uskottomuuteen ja joka antaa nautinnolliselle makeannälälle kiihkeän aistillisuuden tunteen.

Jäätelöä alhaalta ylöspäin syövät ovat valloittavia, älykkäitä ja ennakkoluulottomia huiputtajia, jotka eivät ole vapaita yksinäisestä veljeskunnasta.

Hiljainen kumppani maistuu hänelle parhaiten, hänen lähimmäistensä jäätelö. Kömpelöstä älykkääseen hän valloittaa sen. Hänen luovuudelleen ei pitäisi olla mitään rajoja.

Järjestyksen rakkaus ja suunnitelmallisuus, paljon kärsivällisyyttä ja kaukonäköisyyttä luonnehtivat järkevää, joka avaa jo jäätelötötterön paperin erityisen huolellisesti. Ja dynaaminen on täynnä toiminnan ja valloituksen intoa, jonka nuolemistottumuksissa ei näy mitään säännönmukaisuutta.

Näitä "hahmotulkintoja" ei pidä ottaa liian vakavasti. Siirtymät ovat yhtä sujuvia kuin herkkä emali, kun se kuumenee liikaa.

Riippumatta siitä, miten nautit jäätelöä, maitojäätelöä, se on yksi "terveellisimmistä makeisista". Jäätelöä ja puolivalmiita jäätelötuotteita koskevien ohjeiden määritelmän mukaan se sisältää vähintään seitsemänkymmentä prosenttia maitoa ja on siten pitkään toimittanut sokerin lisäksi monia tärkeitä ravintoaineita.

Kirjoittaja: M: Brigitte Neumann

Impressum     Tietosuoja     Bilder:  www.pixabay.com